Jag vill ha en ny äppeldator, Photoshop CS4, Aperture (2.5?), en ny kamera…

Jag vill haaa! Dyra leksaker. Suck. Synd att det där känns som det enda kreativa jag kan bemästra någorlunda. Allt annat är jag hopplös på, eller för lat, eller för feg för att våga börja med eller ägna mer tid åt. Jag surfar bort min kreativitet istället. Vore kul om man kunde göra nåt annat också, som inte är lika dyrt. Eller är jag bara för kräsen? Jag tror jag är en ganska kreativ person egentligen. På något sätt. Jag har bara inte hittat min talang. Eller vågat leta efter den. Känns som att jag har något i mig som borde få komma ut. Hitta något sätt att uttrycka mig på.

dsc_2919

 

Känner att det är dags att skriva någonting på en sidosida så folk vet vad det är för stofil som skriver här. För de som hittar hit på annat håll. Ja, alla de som mirkulöst nog trillar in här utan att veta vem som står bakom allt. Eller kanske inte. Kanske jag skrämmer iväg dem. Men vad spelar det för roll egentligen.

Känner hur jag redan börjar sugas in i den här bloggrejen. Måste uppdatera någorlunda regelbundet. Jag menar… den här skrivsaken.. äh.

Känner att det verkligen är läggdags.

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: